Mansikanviljely päättyy

Keskitymme jatkossa mustaherukanviljelyyn ja lopettelemme mansikanviljelyä tilallamme. Emme ota enää uusia mansikkavarauksia kesälle 2023. Kiitos jo tässä vaiheessa yhteisistä mansikkahetkistä! <3

Vinkki! Uutta mansikkapaikkaa voi etsiä esimerkiksi Hedelmän- ja marjanviljelijäin liiton suoramyyntikartalta.

Makeaa mustaherukkaa ja punaherukkaa voi varata viiden kilon laatikoissa valmiiksi poimittuina. Satokausi alkanee elokuun alkupuolella. Seuraa ilmoittelua! 🙂

Marjakesä ohi

Mansikan ja mustaherukan satokausi on päättynyt tilallamme.

Kiitos kaikille asiakkaille!

Seuraava sesonki koittaa jo syksymmällä, kun aloitamme glögitoimitukset kauppoihin.

Pakastemansikkaa ja -mustaherukkaa voi kysellä p. 0443078576. Saimme vain pienen määrän poimittua pakkaseen, joten pakastemarjoja saa ainoastaan tilalta noudettuna. Pakastemansikkaa emme valitettavasti pysty toimittamaan Maalaisvakkaan emmekä Heinähattuun tällä kertaa.

Päivitetty 13.8.2021

Kiitos marjakesästä!

Marjakausi 2020 on nyt päättynyt. Kiitos kaikille lukuisille asiakkaillemme! 🙂

Tilalta saa pakastemansikkaa 2 kg pusseissa (22 e/kpl), jos vielä marjahammasta kolottaa. Soittele 0443078576 ja sovi noutoaika.

Pakastemansikoita on tulossa myyntiin myös Petäjäveden Heinähattuun, Kahvila Savanniin Multialle sekä Keuruun Maalaisvakkaan.

Markkulan marjatilan kylmäpuristetuja mehuja löytyy tuttuun tapaan mm. Keskimaan myymälöistä.

Mustaherukkaa saatavilla (päivitetty 15.8.)

Makeiden mustaherukoiden satokausi on parhaimmillaan. Makeita käsinpoimittuja herukoita saa elokuussa viikolla 33 ja 34. Soita tai laita viesti numeroon 0443078576 (Katri Heikkinen) ja sovi noutopäivä. 5 kg laatikko maksaa 30 euroa, maksutapoina käyvät sekä kortti että käteinen.

Makea mustaherukka (lajikkeina Ben Tron ja Mikael) on erinomainen, maukas ja ravinteikas syöntimarja sellaisenaan ja pakasteena. Marjat ovat perinteistä mustaherukkaa isompia ja niissä on mukavan pehmeä kuori.

Makeita mustaherukoita myydään myös Jyväskylän Prismoissa (Keljo, Palokka, Seppälä) 500 g rasioissa sekä Mestarin Herkussa, jossa on saatavilla myös 3 kg pakkauskokoa.

Konepoimittua mustaherukkaa eli ns. mehumarjaa ei ole enää  saatavilla.

Tilallamme ei järjestetä marjojen itsepoimintaa.

Mansikanpoiminta on päättynyt kesältä 2020. Pakastemansikkaa 2 kg on saatavilla suoraan tilalta (soita ja sovi nouto p. 0443078576)

Seuraa marjailmoittelua tällä sivulla sekä Markkulan marjatilan facebookissa.