Marjakesä ohi

Mansikan ja mustaherukan satokausi on päättynyt tilallamme.

Kiitos kaikille asiakkaille!

Seuraava sesonki koittaa jo syksymmällä, kun aloitamme glögitoimitukset kauppoihin.

Pakastemansikkaa ja -mustaherukkaa voi kysellä p. 0443078576. Saimme vain pienen määrän poimittua pakkaseen, joten pakastemarjoja saa ainoastaan tilalta noudettuna. Pakastemansikkaa emme valitettavasti pysty toimittamaan Maalaisvakkaan emmekä Heinähattuun tällä kertaa.

Päivitetty 13.8.2021

Kiitos marjakesästä!

Marjakausi 2020 on nyt päättynyt. Kiitos kaikille lukuisille asiakkaillemme! 🙂

Tilalta saa pakastemansikkaa 2 kg pusseissa (22 e/kpl), jos vielä marjahammasta kolottaa. Soittele 0443078576 ja sovi noutoaika.

Pakastemansikoita on tulossa myyntiin myös Petäjäveden Heinähattuun, Kahvila Savanniin Multialle sekä Keuruun Maalaisvakkaan.

Markkulan marjatilan kylmäpuristetuja mehuja löytyy tuttuun tapaan mm. Keskimaan myymälöistä.

Mustaherukkaa saatavilla (päivitetty 15.8.)

Makeiden mustaherukoiden satokausi on parhaimmillaan. Makeita käsinpoimittuja herukoita saa elokuussa viikolla 33 ja 34. Soita tai laita viesti numeroon 0443078576 (Katri Heikkinen) ja sovi noutopäivä. 5 kg laatikko maksaa 30 euroa, maksutapoina käyvät sekä kortti että käteinen.

Makea mustaherukka (lajikkeina Ben Tron ja Mikael) on erinomainen, maukas ja ravinteikas syöntimarja sellaisenaan ja pakasteena. Marjat ovat perinteistä mustaherukkaa isompia ja niissä on mukavan pehmeä kuori.

Makeita mustaherukoita myydään myös Jyväskylän Prismoissa (Keljo, Palokka, Seppälä) 500 g rasioissa sekä Mestarin Herkussa, jossa on saatavilla myös 3 kg pakkauskokoa.

Konepoimittua mustaherukkaa eli ns. mehumarjaa ei ole enää  saatavilla.

Tilallamme ei järjestetä marjojen itsepoimintaa.

Mansikanpoiminta on päättynyt kesältä 2020. Pakastemansikkaa 2 kg on saatavilla suoraan tilalta (soita ja sovi nouto p. 0443078576)

Seuraa marjailmoittelua tällä sivulla sekä Markkulan marjatilan facebookissa. 

Marjavaraukset 2020

Mansikat kypsyvät tänä kesänä suhteellisen myöhään. Kausi alkanee heinäkuun puolivälissä.

Otamme jo mansikkavarauksia vastaan info@markkulanmarjatila.net ja puhelimella/viestillä p. 0443078576. Kerro viestissä, montako 5 kg mansikkalaatikkoa haluaisit, nimesi sekä puhelinnumerosi. Katri soittelee sitten, kun vuorosi varausjonossa alkaa lähestyä.

Myös käsinpoimittuja makeita mustaherukoita voi jo varata elokuulle.

Poimijatilanne on meillä hyvä. 🙂

Makeaa mustaherukkaa saatavilla

Makean mustaherukan poiminta alkaa elokuun alussa. Poimimme käsin viiden kilon laatikoihin makeaa, isoa ja pehmeäkuorista Ben Tron- ja Mikael-lajikkeita. Ihania syöntimarjoja sellaisenaan tai pakastettuina. 5 kg laatikko maksaa 28 euroa.  Otamme varauksia vastaan: p. 0443078576. Huom! Herukassa ei järjestetä itsepoimintaa.

Markkulan marjatilan makeaa mustaherukkaa saa myös Jyväskylästä! 500 g rasioita löydät Keljon, Palokan ja Seppälän Prismojen hevi-osastoilta sekä Mestarin Herkusta, jossa myynnissä myös 3 kg koppaa. Viiden kilon laatikoita saa suoraan tilalta noudettuna.

Mansikanpoiminta on päättynyt tältä kesältä. 🙂

Mansikkatilanne, päivitetty 21.7.2019

Mansikkakausi alkaa kääntyä loppua kohti ja sato jää tänä vuonna normaalia pienemmäksi niin määrän kuin marjan koon puolesta. Tällä hetkellä emme ota uusia mansikkavarauksia. Tilalla ei myöskään ole itsepoimintaa.

Marjamyyntiä Multian Salen pihassa emme valitettavasti pysty toteuttamaan tänä kesänä pienen sadon vuoksi.

Jos tiedät olevasi varauslistalla kysymysmerkillä, neuvomme hankkimaan mansikat muualta. Toivotaan ensi kesälle suotuisampia kasvuolosuhteita! 🙂

Mustaherukat alkavat kypsyä pian ja niitä voi jo varata p. 0443078576 ja info@markkulanmarjatila.net. Käsinpoimittu makea Ben Tron- ja Mikael-mustaherukka ovat mahtavia marjoja syötäviksi sellaisenaan tai pakastettuina.

Mansikkavarauksia otetaan vastaan

Nyt on hyvä aika varata mansikat kesän 2019 sadosta. Markkulan marjatilalta saat herkullista ja huippulaadukasta polkaa viiden kilon laatikoissa suoraan tilalta noudettuna. Varaamalla marjat ajoissa varmistat saatavuuden. Varaa mansikat soittamalla Katrille p. 0443078576 tai sähköpostilla info@markkulanmarjatila.net.

Glögimaistiaisia joulumarkkinoilla ja ruokakaupoissa

Markkulan marjatilan lempeän mausteista mustaherukkaglögiä pääsee maistamaan ja toki myös ostamaan seuraavissa tapahtumissa ja konsulenttipäivissä joulukuussa 2018:

5.12. S-Market Keuruu

8.12. Prisma Palokka, Jyväskylä

8.-9.12. Jyväskylän Paviljongin joulumarkkinat, osasto B-517

14.12. Prisma Keljo, Jyväskylä

15.12. Prisma Seppälä, Jyväskylä

20.12. Mestarin Herkku, Jyväskylä

22.12. S-Market Vaajala, Vaajakoski

Jos haluat ostaa glögiä itsellesi, lue lisää jälleenmyyjistämme!

glögimaistiaisia