Markkulan Marjatilan tuoteilme uudistuu

Hei, meillä on ilo ilmoittaa, että Markkulan Marjatilan tuotteet saavat täysin uudistuneen ilmeen. Tuotteiden sisältö säilyy samana, mutta ulkoasu ehostuu raikkaaksi, tyylikkääksi ja nykyaikaiseksi.

Ensimmäiset erät uudistunutta Markkulan Marjatilan glögiä ehtivät jo täksi jouluksi mm. Sellon Prismaan ja osaan S-ryhmän myymälöistä Keski-Suomessa. Mustaherukkamehu (tuntee nyt myös nimen Supermehu) sekä mustaherukka-mansikkamehu (kavereiden kesken Herkkumehu) tulevat kauppoihin alkuvuoden 2018 aikana.

Markkulan Marjatila sijaitsee Multialla Isojärven kylällä. Viljelemme mustaherukkaa ja mansikkaa aurinkoisilla rinnepelloilla kaukana valtateistä. Valmistamme mehut ja glögin tilan omista marjoista kylmäpuristamalla. Markkulassa on viljelty marjoja jo 20 vuoden ajan ja teimme tilalla sukupolvenvaihdoksen vuonna 2015.

Suositussa glögissämme maistuvat oman tilan kylmäpuristettu mustaherukka sekä aidot perinteiset glögimausteet. Glögi uudistuu punaisesta lookista kultaan. Läpinäkyvä kullanvärillä koristeltu etiketti tummaa mustaherukkaglögitiivistettä vasten on juhlallinen ja tyylikäs.

Raikkaat marjamehut saavat uuden iloisen ilmeen, josta ei väriä puutu. Haluamme viestittää ilmeellä marjatilan arvoja: aitoutta, laatua ja hyvää meininkiä.

Leave a Reply