Marjat


TUORE- JA PAKASTEMARJAT 🍓

MANSIKKA

Hae ihanat mansikat Markkulan Marjatilalta! Poimimme puolestasi laadukkaat marjat  5 kilon laatikkoon. Varmista, ettet jää ilman ja varaa mansikkasi hyvissä ajoin ennakkoon Katri-Maijalta numerosta 044 307 8576. Ennakkoon varatut mansikat voit noutaa suoraan tilalta sovittuna ajankohtana. Vaihtoehtoina ovat myös 2,5 kilon, 1,5 kilon ja 500 gramman pakkauskoot.

Mansikkalaatikoita myydään myös “marjataksista” Multian Salen pihassa. Seuraa ilmoittelua mansikkakauden aikana marjatilan Ajankohtaista-sivulta ja Markkulan Marjatilan Facebookista. Marjataksiin emme valitettavasti voi ottaa ennakkovarauksia.

Huom! Tilallamme ei järjestetä itsepoimintaa.

Pakastemansikkaa pakkaamme 2 kg:n pusseihin tilan omaan suurpakastimeen. Mansikat poimitaan ilman vihreää kantaa ja pyrimme valikoimaan pienempiä marjoja pakasteeseen, sillä marjat pussitetaan kokonaisina. Näin irtonaisia marjoja on helppo ottaa pussista tarvittava määrä käyttöön. Pakastemansikkaa saa sopimuksen mukaan suoraan tilalta sekä Keuruun Maalaisvakasta.

MUSTAHERUKKA

Markkulan Marjatilalla viljellään sekä perinteistä mustaherukkaa, että uudempia makeita mustaherukkalajikkeita.

Makeaa mustaherukkaa, Ben Tron ja Mikael -lajikkeita poimimme käsin tuoreena. Makean mustaherukan kuori on hieman perinteistä pehmeämpi ja maku uskomattoman ihana. Pakkauskoot 1,5, 3 ja 5 kg. Soittele ja varaa omasi p. 044 3078576/Katri-Maija. Markkulan Makeaa mustaherukkaa myydään tuoreena myös Jyväskylässä Mestarin Herkussa sekä Seppälän, Palokan ja Keljon Prismoissa.

Konepoimittu tuore mustaherukka soveltuu hyvin mehustukseen. Konepoiminnassa ovat lajikkeistamme Mortti ja Öjebyn. Konepoimittu tuore mehumarja pakataan 5 kilon laatikkoon. Palvelemme niin torimyyjiä kuin yksityisasiakkaita.  Konepoimittua marjaa voi kysyä myös pakastettuna ympäri vuoden.

Tuotamme myös pakastettua, puhdistettua mustaherukkaa 20 kilon säkeissä. Saatavissa myös pienemmissä erissä.

Palvelemme myös teollisuusasiakkaita, kuten viinin- ja marjatuotteiden valmistajia. Olemme mukana Keuruu-Multia Peltomarjat -osuuskunnassa, joka viljelee Keurusseudulla herukoita yhteensä noin 120 hehtaarin alalla.